Vanesin svijet - pomoć kod razvoja Vašeg djeteta
Vanesin kutak

Uvjeti korištenja

Copyright 2013 -

Pravne informacije i uvjeti korištenja www.vanesin-kutak.com.hr

1. Uvjeti korištenja

2. Pravo na informacije

3. Korištenje web-stranice; pravna odgovornost

4. Poveznice na druge web stranice

5. Privatnost

6. Ograničenje odgovornosti

7. Odricanje odgovornosti

8. Nadležnost


1. Uvjeti korištenja

Pristup i korištenje Internet stranica Vanesin-kutak. podrazumijevaju da prihvaćate dolje naznačene uvjete korištenja, te da ćete postupati u skladu s dolje naznačenim uvjetima korištenja ovih web stranica i primjenjivim pravnim normama.

2. Pravo na informacije

Internet stranice Vanesin-kutak.com.hr  namijenjene su upravo Vama.  Sve informacije dostupne na ovim stranicama isključivo su edukativnog i informativnog karaktera.

3. Korištenje web-stranice; pravna odgovornost

Dopušteno je skidati, prikazivati te printati sve informacije prikazane na ovim Internet stranicama. Informacije su namijenjene isključivo za osobne potrebe korisnika i u nekomercijalne svrhe. Korištenje informacija sadržanih na ovim Internet stranicama u komercijalne ili druge svrhe, dozvoljeno je samo uz prethodno izričitu suglasnost vlasnika stranica. Pored toga je zabranjeno modificirati ili prenositi ove sadržaje na druge web stranice. Cjelokupan sadržaj ovih Internet stranica zaštićen je autorskim i srodnim pravima, odnosno drugim pravima na području intelektualnog vlasništva, a sukladno relevantnim zakonskim propisima Republike Hrvatske. Pristupom i korištenjem ovih Internet stranica korisnik prihvaća pravo Republike Hrvatske kao isključivo mjerodavno pravo za primjenu, tumačenje i pravne učinke u odnosu na bilo koje aspekte vezane za upotrebu, dopuštenja, isključenja i uvjete korištenja i primjene ovih Internet stranica, kao i isključivu nadležnost sudova Republike Hrvatske za sve eventualne zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat korištenja ovih Internet stranica ili s njima u vezi.

4. Poveznice na druge web stranice

Dostupne su Vam poveznice na web stranice trećih osoba ili tvrtki. Vanesin-kutak.com.hr ne odgovara za sadržaj web stranica trećih osoba kojima možete pristupiti preko web stranica vanesin-kutak, niti odgovara za bilo koji sadržaj, poštivanje pravila i zaštitu podataka ili korištenje takvih web stranica.

5. Privatnost

Vanesin-kutak.com.hr. poštuje privatnost korisnika svojih Internet stranica. Moguće je prikupljanje podataka o identitetu osoba (kao što su ime, adresa ili e-mail adresa) u skladu s važećim propisima u Republici Hrvatskoj. Te podatke Vanesin-kutak.com.hr će koristiti kako bi udovoljio zahtjevima korisnika za informacijama te kako bi se bolje razumjele potrebe korisnika. Vanesin-kutak.com.hr  ovdje izričito izjavljuje kako neće prodavati ili na bilo koji drugi način, osim gore navedenog, koristiti osobne podatke korisnika, niti ih prenositi bilo kojoj trećoj strani bez odobrenja korisnika.

6. Ograničenje odgovornosti

Materijal na ovim web stranicama je na raspolaganju "takav kakav jest" bez jamstava bilo koje vrste, bilo izričitih, bilo impliciranih. Ni pod kojim uvjetima Vanesin-kutak.com.hr  nije odgovoran za povredu prava trećih osoba nastalih zbog konzultacija ili korištenja ovih stranica ili stranica koje su uz nju vezane.

7. Odricanje odgovornosti

Korisnik ima pristup ovim web stranicama samo na svoju vlastitu odgovornost. Vanesin-kutak.com.hr  ne jamči da će ove web stranice uvijek biti dostupne i raspoložive te da neće sadržavati greške ili viruse. Ni pod kojim uvjetima Vanesin-kutak.com.hr  neće odgovarati za bilo kakvu štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo, izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove) nastalu kao rezultat uporabe ili nemogucnosti uporabe informacija dostupnih na ovim web stranicama, ili sadržaja  na njima objavljenog ili dodanog od strane drugih korisnika.

8. Nadležnost

Navedene pravne informacije i uvjeti korištenja spadaju pod nadležnost suda Republike Hrvatske. Svaki proizašli spor iz navedenih pravnih informacija, ukoliko se ne riješi mirnim putem,  pada pod nadležnost suda Republike Hrvatske.